Het verhaal van MeiJo

Het verhaal van MeiJo

We worden met z’n allen steeds ouder en blijven het liefst zo lang mogelijk zelfstandig. Toch kan er een moment komen dat sommige dingen niet meer zo gemakkelijk gaan. Of u weet niet goed waar u terecht kunt voor hulp, advies of ondersteuning. Dat is vervelend en beperkt u wellicht in uw doen en laten. Gelukkig kunt u dan een beroep doen op servicepakket MeiJo. Wij helpen u graag met een mooi aanbod van diensten, services, activiteiten, bijeenkomsten en workshops. Wij zijn er voor u! Want een steuntje in de rug kunnen we allemaal wel eens gebruiken.

MeiJo is onderdeel van KwadrantGroep

Servicepakket MeiJo is onderdeel van zorgorganisatie KwadrantGroep en geworteld in Fryslân. Bij KwadrantGroep geloven we in de kracht van verbinding. Samen denken in mogelijkheden, zodat u zolang mogelijk zelfstandig kunt leven, hoe en waar u wilt. Of het nu gaat om (complexe) zorg, behandeling of om ondersteuning, advies en dienstverlening, u kunt bij KwadrantGroep terecht.

Wij luisteren goed naar uw wensen en behoeften zodat wij u een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod kunnen aanbieden. Samen staan we sterk.

Noflik, deskundig en vertrouwd

MeiJo biedt u een helpende en vertrouwde hand. Met onze kennis, ervaring en samenwerking met lokale aanbieders, levert dat een uitgebreid aanbod op. Daar kunt u als pashouder van MeiJo met korting of gratis gebruik van maken.

U kunt bijvoorbeeld een beroep doen op onze eigen consulent voor persoonlijk advies over zorg en zorg gerelateerde zaken. Als u door de bomen het bos in zorgland niet meer ziet, wijzen wij u de weg. We bieden ook korting aan op diensten of producten zoals maaltijden aan huis, tuinonderhoud en de aanschaf van hulpmiddelen.

Daarnaast geven we tips, informatie en lezingen over bijvoorbeeld gezond leven, mantelzorg, dementie, financiële- en regelzaken of digitaal vaardig worden. Als pashouder van MeiJo profiteert u bovendien van leuke acties en aanbiedingen en u kunt meedoen aan gezellige uitjes of creatieve workshops.

MeiJo ontzorgd en geeft gemak, zodat u tijd heeft voor andere dingen.

Samen met MeiJo, fijn thuis met wat extra

Profiteer nu en word pashouder