10% korting

Haarwerken

Er zijn verschillende redenen waarom mensen een haarwerk aanschaffen. Veel mensen raken door haarziekten of de behandeling van kanker, hun haar kwijt en voelen zich niet meer volledig op hun gemak. Een verzorgd uiterlijk is belangrijk om je zelfverzekerd te voelen.

Uw voordeel als MeiJo pashouder

  • 10% korting op alle verzorgingsproducten voor uw haarwerk.
    of
  • Heeft u een haarwerk/pruik gekocht en moet u nog een gedeelte bijbetalen, dan krijgt u er een gratis verzorgingspakket,t.w.v. € 45,00, bij

Samenwerking

MeiJo werkt samen met Haarwerk Plus

Uitgebreide collectie haarwerken

Haarwerk Plus beschikt over een uitgebreide collectie. Er zijn handgeknoopte, half-handgeknoopte en machinaal gemaakte haarwerken: voor jong en oud, in allerlei kleuren, modellen en voor alle hoofdmaten. Zo nodig, leveren ze binnen 72 uur een haarwerk.

Hoe werkt het aanmeten van haarwerken?

Heeft u (binnenkort) een haarstuk of haarwerk nodig, maak dan een afspraak. Zo kan Petra Westra, eigenaresse van Haarwerk Plus, zien wat uw eigen haardracht en haarkleur is. Uit de collectie haarwerken maakt Haarwerk Plus een selectie die goed past bij uw eigen haar en persoonlijkheid.

Het aanmeten van een pruik vindt altijd in alle privacy plaats. In de haarwerksalon in Heerenveen of bij u thuis krijgt u deskundig advies. Ze verzorgen vervolgens het hele traject, van intake en aanmeten tot afpassen en leveren.

Vergoeding kosten haarwerken

Heeft u een medische indicatie, dan wordt het haarwerk grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Als het haarwerk of de pruik duurder is dan de maximale vergoeding, moet u de rest zelf betalen. U kunt zich hiervoor aanvullend verzekeren. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij Haarwerk Plus of uw zorgverzekeraar.

Door mijn haarwerk voel ik me weer zelfverzekerd

Aanvragen 

Wilt u de dienst haarwerken aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op "Verzenden"

Haarwerken

Aanhef (optioneel)

Uw voordeel

  • 10% korting 
  • Uitgebreide collectie
  • Privacy en deskundig advies
  • Snelle levering

Profiteer van exclusieve voordelen voor slechts €22,00 per jaar

Profiteer nu en word pashouder