€ 20,00 korting

Mobiele alarmering

We willen allemaal zoveel mogelijk ons eigen leven blijven leiden. Maar wat doe je als je alleen bent en valt? Of als je je plotseling niet lekker voelt? Met mobiele alarmering van Lifewatcher kunt u meteen iemand waarschuwen.

Wat is mobiele alarmering? 

Mobiele alarmering houdt in dat u, bij een noodsituatie, via een klein alarmapparaat met één druk op de knop iemand kunt alarmeren, ook als u buiten bent. Via een duidelijke spreek-luisterverbinding staat u direct in contact met de door u gekozen contactpersoon óf een meldkamer die altijd 24/7 bereikbaar is.

Uw voordeel als MeiJo pashouder

  • € 20,00 korting op de mobiele alarmeringsproducten van Lifewatcher! 
  • Alle alarmeringsapparaten zijn voorzien van een prepaid-simkaart met een starttegoed
    van € 9,95. 
  • Vervolgens betaalt u elke maand € 9,95 abonnementskosten.

Samenwerking

MeiJo werkt samen met Lifewatcher

Verschillende apparaten

Het alarmapparaat van Lifewatcher ziet er uit als een horloge. Ook kunt u kiezen uit een SOS button die u makkelijk om uw nek kunt dragen. Alle apparaten zijn voorzien van een sim-kaart én een gps-voorziening voor de locatiebepaling. Ook als u niet goed meer kunt praten of vertellen waar u zich bevindt, is uw locatie zichtbaar voor degene die gealarmeerd wordt.

Kijk hier voor de verschillende uitvoeringen, informatie en prijzen (exclusief MeiJo korting)

Meldkamer

Het is ook mogelijk om de Lifewatcher aan te sluiten op een meldkamer. Zo bent u er van verzekerd dat er 24 uur per dag en 7 dagen in de week iemand is die uw oproep aanneemt. De meldkamer bepaalt dan wie er langs kan gaan. Dat kan een contactpersoon zijn maar zij kunnen ook 112 inschakelen. U betaalt hiervoor éénmalig €25,00 en extra maandelijkse kosten van € 7,50.

Geen professionele achterwacht mogelijk

Het is niet mogelijk om bij dit abonnement professionele achterwacht door een thuiszorgmedewerker te regelen. Dit kan wel bij de reguliere personenalarmering

Aanvragen

Voor meer informatie of keuzehulp, kijk hier, bel naar 085 130 53 10 of mail naar info@lifewatcher.nl

De prijzen  op de website van LifeWatcher zijn exclusief de MeiJo korting. Deze wordt bij de bestelling verrekend wanneer u bij het veld 'heb je een kortingscode' de kortingscode MeiJo invult.

 

 

 

Uw voordeel

  • € 20,00 korting
  • Eenvoudige alarmering
  • 24 uur per dag en 7 dagen hulp beschikbaar

Professionele achterwacht

Indien u gebruik maakt van de mobiele alarmering kunt u geen beroep doen op de professionele achterwacht door een thuiszorgmedewerker. Wilt u hier wel gebruik van maken dan kunt u personen alarmering aanvragen. 

Voordelen mobiele alarmering


Het grote voordeel van mobiele alarmering in vergelijking met een mobiele telefoon is de snelheid en eenvoud. Na slechts 3 seconden indrukken komt een verbinding tot stand. Een mobiele telefoon moet eerst ontgrendelt worden en is ingewikkelder. En dat kan in een noodsituatie nét het verschil maken.

Profiteer van exclusieve voordelen voor slechts €21,00 per jaar

Profiteer nu en word pashouder