Voorwaarden MeiJo

Deze voorwaarden zijn van toepassing als u pashouder bent van MeiJo: 

  • U bent pashouder vanaf het moment van aanmelding
  • U bent minimaal 1 jaar betalend pashouder. Na dit jaar wordt het een abonnement voor onbepaalde tijd en hanteren we een opzegtermijn van 1 kalendermaand
  • Aanmelden kan gedurende het hele jaar. Met uitzondering van de maanden november en december betaalt u de volledige lidmaatschapsprijs
  • Pashouders van wie wij het e-mailadres hebben, ontvangen automatisch de MeiJo digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich hier altijd voor afmelden via de afmeldlink in de nieuwsbrief. 
  • De MeiJo pas is voor alle thuiswonende gezinsleden
  • U ontvangt uw MeiJo pas, met het unieke nummer, zo snel mogelijk na betaling. Op vertoon van deze pas heeft u recht op de afgesproken korting(en). 
  • U ontvangt alleen korting als u meteen bij de aanvraag van een dienst vermeldt dat u pashouder bent. Uw korting kan niet achteraf worden verrekend.
  • Opzeggen doet u door een schriftelijke opzegging of e-mail te sturen naar: MeiJo, Postbus 181, 9200 AD in Drachten. Of mail naar info@meijo.nl Vermeld bij de opzegging uw MeiJo pasnummer.

Kosten en betaling

De MeiJo pas kost € 24,50 per kalenderjaar. Betaalt u per automatische incasso dan krijgt u korting en betaalt u € 22,00. Gedurende het jaar kunnen het aanbod en de prijzen van diensten van MeiJo wijzigen. De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld. Betaling via telebankieren is gelijk aan een acceptgirobetaling (€ 24,50).

Werkwijze

Een dienst of product van MeiJo aanvragen van kan door te bellen met 088 - 512 1000 of door een mail te sturen naar info@meijo.nl. Uiteraard kunt u een dienst ook via de website meijo.nl aanvragen. MeiJo geeft uw gegevens door aan de betreffende leverancier/dienstverlener. Deze neemt zo spoedig mogelijk, maar binnen vijf werkdagen, contact met u op. De betaling van een dienst regelt u onderling met de leverancier/ dienstverlener, tenzij dit anders wordt vermeld. Iedereen kan pashouder worden van MeiJo en gebruik maken van de kortingen. Een aantal diensten is regio gebonden.

Aansprakelijkheid

MeiJo bemiddelt tussen u en de dienstverlener waar zij een samenwerking mee is aangegaan. Dat zijn professionele, gekwalificeerde partners, die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en voldoen aan hun fiscale verplichtingen. De dienstverlener is verantwoordelijk voor de te leveren diensten. MeiJo noch KwadrantGroep is aansprakelijk voor de werkzaamheden van de dienstverlener. Als pashouder van MeiJo handelt u naar de aanwijzingen van de dienstverlener om de dienstverlening zo goed mogelijk te laten verlopen. Het afzeggen van een afspraak moet uiterlijk 24 uur van tevoren bij de betreffende dienstverlener gebeuren. MeiJo doet er alles aan de gevraagde diensten te leveren. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend. MeiJo kan niet aansprakelijk worden gesteld voor druk- of zetfouten. Als u niet tevreden bent over de geleverde dienst of dienstverlener, dan horen wij dat graag.

Bescherming persoonsgegevens

Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan externe partijen. De gegevens zijn alleen bestemd voor gebruik door MeiJo.

Registratie MeiJo

MeiJo is onderdeel van Stichting KwadrantGroep, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Leeuwarden onder nummer KvK 01110074.

Profiteer nu en word pashouder